Înscriere Marketplace

Începe vânzarile cu doar 15% comision din vânzări și fără taxe ascunse!

3a Înscriere MarketplaceSingurul Marketplace de pe piață care percepe comision doar din vânzări.

1a Înscriere MarketplaceÎnscrierea se face rapid cu vânzare imediată către toți clienții SIMPLO

2a Înscriere MarketplacePlatforma poate fi accesată de oriunde, de pe telefon, tabletă sau PC.

4a Înscriere MarketplaceProdusele tale se indexează în motoarele de căutare aproape instant.

Înscriere în Marketplace Simplo

Vă mulțumim pentru că ați luat decizia să colaborăm în acest proiect!

Datele solicitate mai jos ne sunt necesare pentru verificarea și înscrierea companiei pe care o reprezentați în Marketplace Simplo. După trimiterea acestor date, veți primi actele spre semnare și datele contului dumneavoastră pentru a vă începe activitatea. Succes!

  Numele și prenumele

  Numele companiei

  CUI:

  Adresă sediu:

  Nr. Registrul Comerțului

  Copie Certificat de înregistrare (PDF, JPG, PNG) dimensiune fișier maxim 1MB

  Numărul de telefon

  Email corespondență

  Categorii de interes


  Verificare


  Despre noi

  Noi suntem Web Media Concept S.R.L., compania care activează în industria de dezvoltare și implementare software & web design încă din anul 2011, timp în care s-au format conceptul și echipa din ziua de astăzi.
  În baza experienței acumulate în toată această perioadă, am realizat și susținem platforma Simplo.ro dedicată vânzătorilor online în sistem Marketplace.
  Simplo.ro este un proiect bazat mai mult pe ambiție decât pe profit: ambiția de a strânge la un loc, într-o piață online, cât mai multe firme care să își ofere spre vânzare produsele, sau serviciile.

  În conceptia noastră, Simplo.ro va contribui la menținerea și dezvoltarea unui comerț online corect și sănătos, bazat pe încredere și profesionalism.
  Scopul nostru este dezvoltarea masivă a unei piețe libere, pe care comercianții activează cu profesionalism și își respectă clienții oferindu-le prețuri corecte, dar și o experiență de cumpărare plăcută. De aceea, ne dorim ca, împreună cu dumneavoastră, să formăm echipa ideală.

  Comision 15%

  De ce am optat pentru comision 15% în avântul nostru de a crea un nou tip de piață online? Pentru că, în urma mai multor analize făcute, am apreciat că nu are niciun sens să percepem comision mai mare firmelor care își vând produsele online prin intermediul Simplo.ro, atâta timp cât profitabilitatea acestui business nu se va baza pe acest lucru.

  Simplo.ro este un alt fel de piață online!

  Modul în care noi dorim să dezvoltăm acest Marketplace este greu de înțeles de către mulți dezvoltatori deoarece pare că nu se acoperă cheltuiala noastră cu acest proiect. Se naște întrebarea firească: „Voi din ce câștigați?”. Noi, ca și dumneavoastră, suntem simpli vânzători de produse sau servicii în această piață online. Dacă noi vindem, vindeți și dumneavoastră, și invers. Scopul nostru și al celor ce iau parte la acest proiect este să oferim clienților prețuri mai mici decât alte piețe online. Acesta este, de altfel, și unul dintre punctele forte pe care ne bazăm și care ne determină să credem că succesul va fi garantat.

  Fluxul de clienți din indexare

  Platforma Simplo.ro este realizată pe pilon de optimizare SEO, astfel, orice produs adăugat pe platformă va beneficia de apariția în primele poziții în motoarele de căutare. Paleta largă de produse din Piața Simplo.ro va capta atenția multor potențiali clienți din mediul online. Prin listarea pe Google a produselor noastre, vizitatorii ajung pe platformă. Odată ajunși aici, crește posibilitatea de a vizualiza și produsele expuse de dumneavoastră.

  Prin urmare, cu cât în Piața Simplo.ro sunt mai multe produse adăugate de dumneavoastră și de restul firmelor interesate, cu atât crește numărul de vizitatori care sunt potențiali clienți.

  Un alt important avantaj constă în aceea că noi nu intermediem vânzările sub nicio formă. Clientul comandă direct de la dumneavoastră, iar dumneavoastră îi trimiteți produsele în sistem ramburs prin intermediul curierului cu care colaborați deja (plata cu cardul nu este posibilă pe Simplo.ro).
  Practic lucrați ca și cum ați avea propriul magazin online, însă vă folosiți de fluxul de clienți oferit de platforma noastră.

  Lansarea oficială

  Ne face deosebită plăcere să pornim împreună încă de la debutul acestui proiect ambițios și suntem convinși că vom prospera împreună!

  background Simplo 1 Înscriere Marketplace
  INREGISTREAZA-TE!
  • Ai o firma inregistrata
  • Trimiti cererea
  • Semnezi contractul
  LISTEAZA PRODUSELE
  • Foarte simplu
  • Adauga oferte
  • Adaugi fara limita
  EXPEDIAZA PRODUSELE
  • Administrezi comenzile
  • Trimiti direct
  • Prin curierul tau
  BANII AJUNG LA TINE
  • Tranzactii directe
  • Fara comision
  • Fara alte costuri

  Acest Marketplace oferă posibilitatea de creștere rapidă a vânzărilor pentru producatori și reselleri

  Marketplace-ul, sau platforma pentru comercianți este un produs software dezvoltat de o entitate terță ce înlesnește vânzarea de produse sau servicii oferite de diferiți comercianți către un set de utilizatori înregistrați ai platformei.

  Un marketplace poate deservi parțial sau total mulțimea de clienți ai unui magazin online, iar deschiderea unui website propriu destinat vânzării de produse devine opțională.

  Un comerciant dintr-un marketplace își poate gestiona stocurile în regim propriu sau prin intermediul mecanismelor de fulfillment sau dropshipping.

  0
   0
   Cosul tau
   Cosul tau este golIntoarce-te la magazin