Importanta Backlink-urilor pentru SEO

Tinand cont ca backlink-urile sunt foarte importante din punct de vedere al optimizarii SEO a unui site, ne-am hotarat sa punem la dispozitia vizitatorilor ce au site-uri aceasta unealta gratuita prin care noi postam pe site banner-ul tau si tu postezi banner-ul nostru pe site-ul tau. Astfel amblele site-uri au de castigat teren inspre prima pagina in Google sau alte motoare de cautare.  Constructia de link-uri care redirectioneaza catre site-ul tau este un proces de lunga durata care necesita foarte multa rabdare, dar inainte de a deschide acest subiect haide sa aflam cateva informatii despre conceptul de backlink.

Un backlink reprezinta o legatura catre site-ul tau afisata pe alt site. Backlink-ul mai este cunoscut si sub denumirea de inbound link. Mai exact, orice link care apare pe alte bloguri sau site-uri si care redirectioneaza catre site-ul tau se numeste backlink. Daca alegi calea mai lenta dar sigura, vei vedea o crestere a traficului pe site in timp si nu vei risca sa fi penalizat, iar pozitia ta se va imbunatati in cadrul motorului de cautare intr-un mod constant.

Banner-ul nostru pe site-ul tau

Magazin Online SimploAcum putem sa devenim parteneri mai usor ca oricand…

Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi banner-ul nostru pe site-ul tau si sa ne trimiti in formualrul alaturat banner-ul tau pentru ca sa il analizam si sa il adaugam in platforma Simplo.ro.

Pentru ca banner-ul nostru (alaturat) sa apara pe site-ul tau este necesar sa copiezi si sa adaugi codul urmator in platforma ta:

<a href="https://simplo.ro" target="_blank">
<img src="https://simplo.ro/Banner_Partners/Banner/banner_300x350.png" alt="Magazin Online Simplo" />
</a>

Banner-ul tau pe site-ul nostru


  [bws_google_captcha]

  Parteneri Backlink

  0
   0
   Cosul tau
   Cosul tau este golIntoarce-te la magazin